ŠTO KAŽU ZNANSTVENICI

Ministarstvo zdravstva Japana

Ministarstvo zdravstva Japana

je još davne 1965. godine preporučilo korištenje ionizirane alkalizirane vode. Korištenjem ionizirane alkalne vode poboljšava se cirkulacija, jača imunitet i mentalna budnost, pojačava se imunološki status kroz poticanje proizvodnje bijelih krvnih stanica i T-limfocita, poboljšava se djelovanje srčano-žilnog sustava, ublažava se psihički stres, pojačava produkcija endorfina, smanjuje osjećaj boli, potiče obnavljanje crijevne flore i metabolizma te općeg stanja organizma.

(Niwa Institute for Immunology, Japan. Int J. Biometeorol 1993 Sep; 37(3) 133-8).


Mayo Klinika Japan

Mayo klinika

Mayo klinika koristi ioniziranu alkalnu vodu od 1985. godine. Zabilježili su brojna iskustva kao npr: pad vrijednosti šećera kod dijabetičkih pacijenata, poboljšanje periferne cirkulacije (dijabetička gangrena), pad razine urične kiseline kod osoba sa gihtom, poboljšanje u radu jetre kod oboljelih, poboljšanje stanja kod gastroduodenalnog čira i prevencija njegovog povratka, pomoć u smanjivanju hipertenzije i hipotenzije, poboljšanje stanja kod svih oblika alergije, astme, urtikarije, rinitisa i atopijskog dermatitisa.

Dr. Otto Heinrich Wartburg

Dr. Otto Warburg (dobitnik Nobelove nagrade 1931.)

otkrio je 1923. godine stvarni uzrok raka i za to dobio Nobelovu nagradu 1931.g. Dr. Warburg je pojasnio kako je primarni uzrok raka nedostatak kisika (koji uzrokuje toksemija). Primarni uzrok raka je onaj koji je zamijećen u svim slučajevima raka. Dr. Warburg je otkrio kako su stanice raka anaerobne (ne trebaju kisik) i ne mogu preživjeti u prisusutvu visoke razine kisika. Otkrio je također kako stanice raka imaju metabolizam sličan biljnim stanicama, koje se vraćaju u elementarni oblik kada ne primaju dovoljno kisika.

"Svim normalnim stanicama nužno je potreban kisik, ali stanice raka mogu živjeti bez njega – to je pravilo bez iznimke.Uskratite stanici 35% njezina kisika na 48 sati i ona može postati kancerogena."

"Ako vaše okruženje bude promjenjeno iz kiselog, kisika lišenog okruženja u alkalno okruženje puno kisika, virusi, bakterije i gljivice ne mogu preživjeti."


Dr. Robert O. Young

Dr. Robert O. Young

autor projekta "Živjeti pH čudo" (pH Miracle Living) priznat kao jedan od vrhunskih znanstvenika na svijetu koji smatra da je krvni pH najvažnije mjerilo, pije alkalnu ioniziranu vodu i preporučuje je svima, te govori:
Zaboravite na izračune kolesterola. Zaboravite na kalorije i grame masnoće. Zaboravite na krvni tlak, krvni šećer, razine hormona ili bilo koje druge zdravstvene markere na koje ste navikli u liječnikovom uredu. Izgleda kako je jedno mjerenje najvažnije za vaše zdravlje; ono koje ustanovljuje pH vaše krvi i tkiva – njihovu alkalnost ili kiselost.

"Kod bolesti se ne radi o stanicama, tkivu ili organima, nego o hidrataciji i kvaliteti tjelesnih tekućina koje okružuju stanice koje čine naše tkivo i organe. Kako biste održali ili povratili prirodnu pH ravnotežu svoga tijela za optimalno zdravlje, pijte restrukturiranu, alkalnu ioniziranu vodu koja je bogata antioksidantima i alkalnim mineralima. Alkalna ionizirana voda pomaže da neutralizirate učinke nakupljanja kiseline u tijelu, glavnog uzroka degenerativnih bolesti i starenja."

Ujedno Dr. Robert O. Yang objašnjava da prekomjerna kiselost slabi sve naše sustave i prisiljava organizam da uzima minerale iz vitalnih organa, kosti i zubi kako bi neutralizirali kiselinu i sigurno je uklonili iz tijela. Tijelo stvara kolesterol (nakupine masnoća) kako bi sigurno pohranilo smrtonosne kristalizirane kisele otpadne tvari daleko od vitalnih organa: jetre, srca i bubrega.

"Pretilost je problem kiselosti, masnoća nam spašava život."


Dr. Theodore Baroody - Alkalizirajte se ili umrite

Dr. Theodore Baroody

doktor kiropraktike, liječnik naturopat, doktor nutricionizma i author knjige "Alkalizirajte ili umrite".

Dr. Baroody je svojim višegodišnjim istraživanjima i kliničkim spoznajama pokazao da su bolesna stanja neposredno povezana sa zakiseljenošću organizma.

Pomoću savjeta u njegovoj knjizi možete saznati i naučiti:

  • Zašto u tkivima nastaju otpadne kiseline
  • Kakve su potrebe organa za lužnatim okolišem
  • Istinu o zaraznim bolestima
  • Kako spriječiti bolesti koje nastaju zbog zakiseljenosti tijela i potiču starenje

Nadalje, Dr. Baroody nam govori: "Bezbrojna imena bolesti nisu bitna, bitno je da sve bolesti dolaze iz istog korijena – previše kiselog otpada u tijelu. Previše kiselosti u tijelu je kao premalo ulja u motoru. S velikom zabrinutošću gledam ljude svih staleža i stilova življenja koji pate od ovog viška – kiselosti organizma.

"Prepisao sam preko 200 hektolitara alkalne ionizirane vode za gotovo svaku zamislivu zdravstvenu tegobu."


Felicia Climent - The Acid Alkaline Balance Diet

Felicia Climent

Authorica "The Acid Alkaline Balance Diet", Adjunct Professor, City College, New York

Nakon godina vrlo pozitivnih stalnih kliničkih eksperimenata koje provodim sa stotinama klijenata upotrebom restrukturirane alkalne vode, moje je mišljenje da će ova tehnologija promijeniti način na koji će svi zdravstveni djelatnici i javnost razmišljati o svojem zdravlju u godinama koje dolaze.

"Moja je sugestija da pijete restrukturiranu alkalnu vodu kad god je to moguće."


Dr. Stephen Levine

Dr. Stephen Levine

kaže da: "Manjak kisika možemo promatrati kao jedini i najveći uzrok svih bolesti." Stoga razvoj nestašice kisika u krvi uskoro postaje ishodište gubitka imuniteta i početak zdravstvenih problema poput raka, leukemije, AIDS-a, kandide i bolesti živčanog sustava.

Dr. Gabriel Cousins

Dr. Gabriel Cousins

Conscious Eating kaže:
"Ionizacija vode mogla bi biti jedno od najvažnijih zdravstvenih otkrića naše ere."
Cousins, kao i drugi ovdje spomenuti stručnjaci, drži se onoga o čemu govori. U dobi od preko 60 godina puca od zdravlja i kaže da je u boljem stanju sada, nego kad je bio mlad.

Dr. William Donald Kelley

Dr. William Donald Kelley

Dr. William Kelley, Koledž metaboličke medicine, autor knjige "Cancer Cure" kaže:
"Alkalna voda koju proizvodi ionizator vode predstavlja najvažniji napredak u zdravstvenoj skrbi od kad je Sir Alexander Fleming otkrio penicilin."

Anthony Robbins

Anthony Robbins

Alkalizirajte svoje tijelo i živite zdravije, energičnije i ispunjeniji život. Naša alkalno-kisela ravnoteža je baza našeg fizičkog zdravlja. Kada promijenite svoje prehrambene navike, osjećat ćete se kao novi ja, ispunjeni vitalnošću i energijom koju zaslužujete.

Dr. F. Batmanghelidj

Dr. F. Batmanghelidj

Dr. F. Batmanghelidj, autor knjige Your Body's Many Cries For Water rekao je:

"Niste bolesni, nego žedni".
Objasnio je da mnoge bolesti koje muče milijune ljudi u svijetu potječu od jednostavnog nepriznatog uzroka - ne pijemo dovoljno vode.
Kada naša tijela bolno vrisne u znak protesta, te očajničke znakove žeđi zovemo astmom, dijabetesom, artritisom, anginom, pretilošću, Alzheimerovom bolešću, visokim kolesterolom i hipertenzijom.
Dr. Batman, kako je postao poznat sve većoj međunarodnoj publici, otkrio je iscjeliteljske osobine vode dok je u zatvoru čekao suđenje i vjerojatnu smrt za vrijeme iranske revolucije. Tamo je liječio preko 3.000 pacijenata koji su bolovali od cijelog niza bolesti samo vodom. Ona je bila sve što je imao jer mu nisu dozvolili da unese medicinske potrepštine u zatvor.

Sang Whang

Sang Whang

Nažalost, prema Sang Whangu, autoru "Reverse Aging", čak i ako jedemo najbolju hranu i povrće iz ekološkog uzgoja, 97% naše hrane sastoji se od ugljika, dušika, vodika i kisika, što se i dalje pretvara u kiseli otpad.
On kaže da nije presudno što unosimo u tijelo, već ono što ostaje u tijelu kao otpad i stvara prekiselo stanje koje uzrokuje prerano starenje. Sang Whang kaže da u terminima kiselo/alkalne ravnoteže, jedina razlika između "dobre" i "loše" hrane jest "dobra" hrana koja stvara manje otpadnih tvari i više neutraliziranja kiselosti.

Zatražite dodatne informacije, mjerenja kvalitete vode; 091 1580 456